שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
26 בספטמבר 2017
11:59


 



מתוקים בשני קולות
החלילן מהולנד
עונת התה
מסעדנות ואירועים
 
 
הניו יורקרים נגד דני מאייר


פורום תחילת החודש לקולינריה ואירוח - נובמבר 2015


פורום תחילת החודש של גיורא לקולינריה ואירוח

לונדון מחכה לכם
סיור מרתק בעולם האוכל של לונדון

הפייסבוק מת, יחי האינסטגרם
מגרש המשחקים הווירטואלי החדש של השפים


התאחדות האולמות ממשיכה להתעלל בעסקי הקייטרינג
התאחדות האולמות ממשיכה להתעלל בעסקי הקייטרינג

סינדרום המבריזים
הזמנתם מקומות במסעדה ולא הגעתם? אל תתפלאו אם תגלו שנכנסתם לרשימה השחורה שלה

מדוע נמנעים בני דור ה-Y מלצאת למסעדות?
מחקר מראים כי בני המילניאלס אוכלים בחוץ פחות בהשוואה לבני גילם לפני חמש שנים, וגם בהשוואה לקבוצות גיל מבוגרות יותר. איך ישפיע הדבר על שוק המסעדנות?

מסעדן, אוהב קופונים?
מה באמת חושבים המסעדנים על רשתות הקנייה החברתיות ולמה בניו יורק התייאשו מהשיטה?

הסועדים "רעבים" לאפליקציות של מסעדות
חושבים לבנות אפליקציה למסעדה שלכם? עדיף שתלכו על אחת אינפורמטיבית, ורצוי שתיתן ללקוח ערך מוסף

למה לי קניון עכשיו?
שתי מסעדות איכות ייפתחו בקניון רמת אביב. עדיין מוקדם לדבר על טרנד, אבל אפשר להרגיש את השינוי באוויר

גרופון מצטרפת לקרב הגדול על הארנק של הסועדים והקופה של המסעדנים
מי יחתוך קופון, בדרך כלל על גבו של המסעדן, כשתזמין מקום במסעדה?

קייטרר קטן? היכון לסחיטה!
התאחדות האולמות זכתה להיות ארגון יציג. עכשיו היא תובעת כסף מכל מי שעוסק בקייטרינג

הביסטרו הערבי הראשון
עיצוב נעים, שירות זריז ואדיב ואוכל ערבי מסורתי טעים ולא בנאלי. פלא שאנשים עומדים בתור?

גלידה למקצוענים
במטבחים של המסעדות המובילות בארץ פועלות מכונות, שמייצרות מדי שעה גלידה אמריקאית רכה וטעימה. והסוד? לא צריך לדעת להכין גלידה בשביל להשתמש בהן

השפים מתגייסים למען אלו"ט

לשמחת הקרניבורים
ב”טרקלין” בנחלת בנימין מתחבאים כמה מנתחי הבשר הטובים בעיר

פילה מיניון וחוברת צביעה
הם לא הרבה יותר גבוהים מהשולחן, אבל זה לא מונע מהם לטרוף בלאק קוד ופילה מיניון. מסעדות היוקרה משקיעות בלקוחות העתיד

תחרות שמן זית בינלאומית בירושלים
מאות מותגי שמן זית מהמובילים בעולם, עשרות שופטים - טועמי שמן זית החשובים בעולם, דמויות מפתח בתעשיית שמן הזית, הגורמה וסגנון החיים מכל העולם, משתתפים באירועי TerraOlivo 2010 בירושלים

הצד המתוק של הרברט
במשך זמן רב הקינוחים שמרו על פרופיל נמוך במסעדה המצליחה והמצוינת הזאת. לא עוד - הגיע הזמן להשקיע במתוק שלכם

עכשיו זה רשמי: שרויטמן עוזב את "אמיצ'י"

שלושה חודשים לאחר הפתיחה עוזב שרויטמן את אמיצ'י
השף ערן שרויטמן עוזב את מסעדת "אמיצ'י" בתל אביב שלושה חודשים לאחר שנפתחה. שרויטמן, מבכירי השפים של ישראל היה בעבר השף של מסעדת "אורקה" בדרום תל אביב.

שנת הסרדין והשפצלי
השנה חזרנו לחומרי גלם זמינים וזולים ולמאכלים בסיסיים - מחלקי פנים ועד קינוחי שנות ה-80’. קצת בגלל הנוסטלגיה, קצת בגלל האקולוגיה ובעיקר בגלל המחיר

23 "כוכבי מישלן" מגיעים לישראל
מיטב השפים מחו"ל ייפגשו עם בכירי הקולינריה בישראל כדי לערוך לכבוד השף שלום קדוש ארוחת הוקרה על 35 שנות עשייה קולינרית במלון "לאונרדו פלאזה ירושלים" מרשת פתאל

מבזקים מאילת

נסגרה מסעדת "מואה"

"מסעדות ידידותיות" – כי כל מסעדה יכולה לעשות משהו!
פרוייקט סביבתי חדש של "על השולחן" בשיתוף "התו החברתי" ו"משולחן לשולחן"

מרוקאי 09
גיא פרץ - אחד הפרשנים הבולטים של המטבח המרוקאי - משלב את הטאג'ין, הפסטייה, הקוסקוס ושולחן הסלטים בכל אחד משלבי האירוע, מקבלת הפנים ועד הקינוח. על הדרך הוא ממציא את ה"פינגר פוד" של האלף השלישי

עדי שטראוס ותמיר ברלקו בחברת ניהול חדשה למסעדות
עדי שטראוס, עירית שטראוס, יונתן רושפלד, גיל גבע ותמיר ברלקו הודיעו על הקמת חברת ניהול חדשה בהשקעה כוללת של 18 מיליון ₪

שוברים את הכלים
שפים ישראלים מובילים מציגים מבחר מנות שלא רק תופסות את העין, אלא גם משקפות את ה"אני מאמין" שלהם ושל המסעדה.

 

 
 
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית