שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
27 במאי 2017
20:28


 



עצמות בקר מדריך מקוצר
מתוקים בשני קולות
הניו יורקרים נגד דני מאייר
קונדיטוריה מקצועית
 
 
פנתיאון הקונדיטוריה בדן גורמה
דן גורמה מציעים סדנת קינוחי שוקולד בהנחיית השף-קונדיטור ערן שוורצברד

יום הקונדיטור
כנס הקונדיטוריה של טרה חגג את אחד הענפים המרשימים ביותר של הגסטרונומיה הישראלית, ובסופו הוכרזו שני הזוכים באליפות ישראל בקינוחים, שיצטרפו לנבחרת ישראל בקונדיטוריה וייצגו את ישראל באליפות העולם בצרפת

ב-20 לנובמבר: אליפות ישראל בקינוחים
התחרות תערך במסגרת כנס הקונדיטורים של "טרה" ו"איגוד השפים" בו יוכרזו הזוכים שייצגו את ישראל באליפות העולם בצרפת!

שפים מובילים מאירופה ומישראל נבחרו לצוות השיפוט של "אליפות ישראל בקינוחים"
התחרות תערך ב-20 בנובמבר בכנס הקונדיטורים של "טרה" ו"איגוד השפים" בו יוכרזו הזוכים שייצגו את ישראל באליפות העולם בצרפת!

סדנאות אומן בקונדיטוריה בהנחיית ז'אן מארי היבלו
השף קונדיטור הצרפתי יעביר שתי סדנאות מרוכזות בבית הספר דן גורמה בתל אביב

אליפות ישראל בקינוחים
מחלבת טרה ואיגוד השפים בישראל מכריזים על פתיחת ההרשמה לתחרות הקינוחים הראשונה בישראל. הגמר הגדול יערך בנובמבר בכנס ישראפוד, ובו יוכרזו הזוכים שייצגו את ישראל באליפות העולם בצרפת

סדנאות אומן עם ג'והאן מרטין
סדנאות אומן עם ג'והאן מרטין בבית הספר עושים בישול

ללמוד אצל הגדולים
נבחרת מורים מנצחת בקורס האפייה של maimon's

הפנטזיה של כל קונדיטור
קורס בולנז’רי להכנת לחמים צרפתיים בניצוחו של פיליפ בויאן מלנוטרה

השמיים הם הגבול
נכון, הוא גחמני, לא תמיד משתף פעולה ויש לו רצונות משלו. ובכל זאת אין לשוקולד מתחרים כשמדובר ביצירת פאר מתוקה. ארבע קונדיטורים מציגים גרסה אישית לקינוח שוקולד ובונוס - קישוט מקורי, שלב אחר שלב.

הרי את ממממ... לי
קערות עם קקאו וסוכר להכנה עצמית של טראפלס, טאפאס של עוגות אישיות קטנטנות, שוקת עם פירות, שמסתובבת בין האורחים, והלהיט הכי חם (וילדותי): מפלי שוקולד. הקינוחים בחתונות הפכו לחוויה טוטאלית, שעובדת על כל החושים

הסברינה מתה, יחי הקדאיף
את מוס השוקולד, הבוואריה, עוגות הקצפת והפחזניות מלפני כמה עשורים מחליפים כעת קינוחים מעודנים ומתוחכמים, שנשענים על קלאסיקה צרפתית עם קריצות מקומיות

אפייה בפסח - עדכונים, רעיונות, תזכורות
אפשר לעבור את החג בשלום, ואפילו לבנות תפריט מנות אחרונות עשיר, משופע בקוקוס, אגוזים ושוקולד

קונדיטוריה תעשייתית באלף השלישי
מהפכת הקונדיטוריה המודרנית

אפייה במאה ה-21
קידמה ואפייה מקצוענית

עידן הלחם האיטלקי
לחם איטלקי מותאם לחיך הישראלי

המומחים למתוק
פני הקונדיטוריה המקצועית בישראל

מתוקים בשני קולות
הוא חלם על טארט טאטן, היא אפתה לו עוגת שקדים; הוא רצה מרמלדה, היא שידכה לה פנקוטה; הוא הציע בראוני, היא הפכה אותו לפטיפור שכבות מעודן. במשך חצי שנה עבדו השף דיוויד פרנקל והקונדיטורית ליאור משיח על תפריט הקינוחים החדש של מסעדת "פרונטו". בסוף נולדו להם 5 מנות צבעוניות וטעימות בטירוף, שמדברות בשפת המסעדה ושולחות את הסועדים הביתה עם זיכרון מתוק ומרגש

 
 
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית