שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
23 באוקטובר 2017
5:17


 



    
 אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת
 

טל אלוני

קונדיטורית


שנת לידה 1980

מקום עבודה נוכחי קונדיטוריה פרפה

התחלה
מלון עדן אין בזכרון יעקב בו עבדתי בתור קונדיטורית מחליפה.

תחנות מפתח
למדתי מלונאות משולבת במכללת הולידיי אין בטבריה ואת הסטאז' עשיתי בקונדיטוריה של מלון דן קיסריה. במקביל למדתי לתואר ראשון במדעי החברה גיאוגרפיה-תיירות ובד בבד עבדתי במלון עדן אין בזכרון יעקב בתור קונדיטורית מחליפה. לאחר סיום לימודי התואר התחלתי לעבוד ברולדין בתור עוזרת קונדיטור במחלקת המוסים ולאחר מכן עבדתי בלחם ארז בתור עוזרת קונדיטור.

אוהבת בעבודה
את כל מה שקשור לאפייה אני אוהבת, החל מללוש בצק ועד לקישוט הסופי של המנות. אבל יותר מכל אני מתחברת אל המוסים.

חומר גלם אהוב
שוקולד

מנות אהובות
סופלה שוקולד, וכל דבר אחר הקשור לשוקולד

הכי אוהבת
את היצירתיות

חלום
לפתוח עסק משלי

 

גבריאלה וידרה

מיק אדלמן

יואב בלימן

עמרי גיל

דוד גולדווסר

קובי מזרחי

עמנואל וסלבסקי

אבי מלמד
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית