שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
23 באוקטובר 2017
5:16


 



    
עוגיות שוקולד סדוקות
בריוש שושני שוקולד
 אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת
 

נעם בבילה

שף קונדיטור/אופה


שנת לידה
1975

התחלה התחלתי בגיל 16 לעבוד כטבח בבית קפה ברחובות. גם כעבודה בתור נער וגם כי תמיד התחברתי למקצוע הזה. באותה תקופה שיחקתי כדורגל באופן סדיר ולא חשבתי שאעסוק באוכל כמקצוע.

תחנות מפתח
לאחר שירות בצבא כטבח החלטתי ללכת על אוכל כמקצוע ברצינות ולמדתי בקורס קונדיטוריה במלון דן אילת. אחר כך שימשתי כקונדיטור במסעדת "כפות תמרים", "אסף ארטיזנל" ו"מסעדת רוטשילד'ס".

לימודים
בית הספר דוראנט בבלגיה ובקורדון בלו.

אוהב בעבודה
אני נהנה ממש מכל הדברים.

סגנון בישול
צרפתי, אני מאוד אוהב את הפשטות והשלמות שלהם ובכל זאת משתדל ליצור סגנון משלי.

שפים נערצים
 לא "מעריץ" אבל שואב השראה מפייר הרמה, פיטר ריינהרט, ליונל פואלן ורוני פרדי מרדכי.

חמר גלם אהוב
כל יום אני אוהב משהו אחר.

מנות אהובות
עוגות בחושות ועוגיות. הדברים הקשים בעיני הם בדרך כלל הדברים הפשוטים עם חומרי הגלם הבסיסיים.

פוי, זה לא אוכל
אני לא אוכל מה שלא עובר לי בעין.

אוהב במקצוע
הכל, בעיקר את האפשרות ליצור דברים חדשים.

חלום
השמיים הם הגבול.  

צרו קשר עם נעם: 03-9663533

 

וובה טאשייב

ויקטור כהן

גבי פינחסוב

יונתן ישראלי

מיקי קנט

זיו אושריאל בן צבי

איתמר כהן

שלום גניש
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית