שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
23 באוקטובר 2017
5:17


 



    
טורנדו רוסיני ברוטב פלפלת
פילה סלמון בציפוי פריך על מצע תרד בשום ורוטב שמן זית לימוני
קרפצ'ו סינטה בחומץ בלסמי על מצע עלי בייבי
 אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת
 

איציק פיינשטיין

שף

שנת לידה 1962

מקום עבודה נוכחי אל גאוצ'ו, יועץ עצמאי  

התחלה
המקום הראשון היה מריו בפירנצה, עבדתי שם שנה וחצי כשהייתי בן 22, בעקבות טיול אחרי צבא ועבודה לשיקום נוער עבריין ב"קדמה". התחלתי לעבוד בתור שוטף כלים.

תחנות מפתח
למדתי במדרשת רופין טבחות ומשם התגלגלתי, פלאזה מוריה, גני אורנים.
שף רשת אלכסנדר ושרי, גן אורנים, קיבוץ בארי – קייטרינג "כל טוב מן הארץ".
בליון אצל פול בוקוז עשיתי מאסטר ברטבים ומרקים. כיום אני גם מלמד במכללת השף בירושלים טבחות והכי חשוב: אבא לשלושה ילדים.  

הכי אוהב
אני הכי אוהב ללמד אבל גם מתגעגע לעבודה על פס, האדרנלין חסר בי, כשאני אגדל אני אחזור לזה.

סגנון בישול
אני אוהב את המטבח הים תיכוני והצרפתי הקלאסי, אסייתי גם אבל הכי - מרקים וקדרות – זה תמצית הבישול בעיני.

שפים נערצים
חיים כהן
שהוא מורי ורבי – לא המפורסם דווקא, ז'אק אזולאי. פול בוקוז היה איש מיוחד שלימד אותי הכל על אוכל.

חומר גלם אהוב
אני אוהב דגים , לברק ים תיכוני עם עשבי תיבול, שום ושמן זית ולימון אפוי בתנור צרוב על מחבת. אני אוהב לעבוד עם פירות ים מאוד. וכמובן: מרקים וקדרות, ביף בורגיניון, קדרת ציידים, אשת חייל.  

מנות אהובות
לחם עם נקניק ואבטיח! פלאפל איכותי, בבית אני מכין פלאפל מפול ולא מחומוס מצרי.

פוי, זה לא אוכל
בעלי חיים בסביבה ביתית – סוסים, חמורים, וחתולים.

חלום
כשאני אגדל אני רוצה להקים בית ספר לטבחות ברמה אחרת. בתוך הבית ספר אני אבנה מסעדה.  

צרו קשר: 050-6404908
 

תם קבלו

עדי מילר

איציק תג'ר

חגית עקביה

מגי פיינגולד ביבי

עידו אורן

עירית רונא

ארז מרגי
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית