שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
26 בספטמבר 2017
12:04


 



    
עצמות בקר מדריך מקוצר
450 מעלות
עידן השרינג

מידע למפרסמים

 
 


שלום רב,
אנו מודים לך על התעניינותך בשיתוף פעולה עם חברת "על השולחן מרכז גסטרונומי" ושמחים לספר לך אודות החברה ופעילות אתר "על השולחן" בתחום הפרסום ושיתופי הפעולה, עם גורמים שונים מתחום תעשיית המזון בישראל. ייחודנו בא לידי ביטוי במבצעים מקוריים, הפונים לקהל קוראי המגזין, הניוזלטר והאתר, שהם העילית של אוהבי האוכל בישראל.

חברת "על השולחן מרכז גסטרונומי" נוסדה על ידי ז'אנה ואילן גור בשנת 1991 והיום היא בית תוכן מוביל בארץ בתחום האוכל, היין והמסעדנות. תחומי הפעילות העיקריים של החברה הם הוצאה לאור של ספרים ומגזינים, ניהול תוכן אינטנרטי, עריכת קמפיינים ומחקרים בתחום הגסטרונומיה והמסעדנות, וקיום אירועים גסטרונומיים.
לפרטים נוספים על פעילות החברה וצוות העובדים – ראו אודותינו.

קמפיינים ב"על השולחן"
מחלקת הפרוייקטים המיוחדים של "על השולחן" מקיימת קמפיינים ייחודיים, בתקציבים שונים, בתחומי הגסטרונומיה השונים, בעזרת המדיות הייחודיות שלה. להלן דוגמאות:
+ מועצת הבקר - עידוד צריכת בשר טרי - במהלך השנים האחרונות אנו מפרסמים כתבות גסטרונומיות קבועות עם שפים וקצבים העוסקות בקידום השימוש בבשר בקר טרי.
+ שמרית - תחרויות מתכונים - הקמת איזור באתר, הקמת מאגר מתכוני שמרים, שיתוף אינטראקטיבי של הגולשים בבחירת העולים לשלב הגמר, אירוע גמר חגיגי וחלוקת פרסים, כתבת סיקור התחרות במגזין על השולחן.
+ פרגיות באר טוביה - עידוד השימוש בעופות קטנים, לרבות מתכונים מיוחדים לעופות אלה.  
+ יו.די.וי ישראל - עידוד השימוש בוויסקי מאלט - הקמת אתר משנה לאתר על השולחן
(http://www.whiskyclub.co.il/) העוסק כולו בנושא, הפצת דיוור דו-חודשי לנרשמים, פרסום מדור בגיליונות על השולחן בנושא וויסקי, מתן חסות לפרוייקט מתכוני קוקטיילים.
+ יקב רמת הגולן - קמפיין יין לצעירים - במסגרת הקמפיין התקיימה תחרות בין מכללות בולטות לעיצוב בישראל לקידום היין לצעירים. העבודות כללו עיצוב בקבוקים, כרזות ועמדות תצוגה ומכירה.
+ יוניליוור מוסדי - הוצאה לאור של המגזין "שפים", הקמת אתר לענף ההסעדה (בהקמה), ומדור "שפים" ב"על השולחן" המגזין.  
+ נסטלה פוד סרוויס - קמפיין תדמיתי: האתגר - פתיתים ומסעדות יוקרה
+ קמפיין "טעמי הנגב" - שמציג את יישובי רמת הנגב מההיבט של אוכל ייחודי הקמפיין כלל אירוע בנגב, הקמת אתר "טעמי הנגב" ומגזין מיוחד של "על השולחן}, שהוקדש לנושא)
+ תערוכת יינות ישראל - הפקת התערוכה, פרסום כתבות, מודעות ובאנרים במדיות שונות, הקמת אתר משנה שהוקדש לתערוכה וליקבים המשתתפים בה.
+ ישרוטל - קמפיין ניוזלטר שבועי הכולל תוכן מתחלף של טיפים מהשפים המובילים של הרשת.
+ "יקבי כרמל – התחלות חדשות" – קמפיין ראשון ליקב "כרמל", בהנהלה החדשה
+ פסטיבל האפייה והמתוקים - הפקת הפסטיבל, כולל תיאטרון אפייה בשיתוף מיטב הקונדיטורים בישראל, ניהול תוכני לתערוכה, מודעות ובאנרים במדיות שונות.
+ דב לובלינסקי ובנו בע"מ - קמפיין תוכן בנושא סכיני מטבח מקצועיים ויריד מוצרי החברה, הקמת איזורי תוכן ואיזורי מכירה באתר על השולחן ובאתר שפים.

על השולחן - מגזין גסטרונומי
על השולחן הוא מגזין האוכל המצליח והמוערך ביותר בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא. בכל גיליון כתבות על בישול, אפייה, חומרי גלם, טיולים גסטרונומיים, אירוח, עיצוב שולחן כלים ועוד.
בין המדורים הקבועים: מדור שוק הנרחב, מדור על בתי אוכל מומלצים, סיפורי אוכל מן העולם, מדור מתכונים ממסעדות לפי בקשות הקוראים ועוד.
ב"על השולחן" כותבים טובי המומחים בתחומי הגסטרונומיה השונים, והוא כולל כ-60 מתכונים מדי חודש. המוסף "שותים" במגזין מוקדש ליין ואלכוהול. מדי חודש מתפרסמים בו דירוגי יין, המבוססים של טעימות עיוורות של צוות הטועמים של המגזין. כמו כן, מופיעות במוסף כתבות על עולם היין המקומי והבינלאומי, כתבות שטח ומדורי חדשות על יין ואלכוהול.
בכל גיליון מתפרסמים מבצעי "פודי" - מועדון המנויים של על השולחן, המציע הנחות והטבות במגוון בתי אוכל, חנויות, יקבים ועוד.

אתר על השולחן www.hashulchan.co.il
אתר האוכל והיין המוביל בשפה העברית, הכולל מנוע לחיפוש מתכונים, המכיל למעלה מ-2500 מתכונים. כמו כן, כולל האתר מגוון מאמרים בתחומי גסטרונומיה שונים, מדריך קנייה לחומרי גלם, מושגי יסוד בתחום האוכל והיין, כתבות ומאמרים על אלכוהול ויין, מסעדות ומסעדנות, מתכוני בסיס ועוד חומר גסטרונומי, המבוסס ברובו על המגזינים מבית "על השולחן".
אתר שפים www.chefs.co.il
האתר הישראלי הראשון למקצועני האוכל. באתר כתבות מקצועיות, מאגר השפים הישראלי, אינדקס ספקים ובו פרסום ספקים בענף לפי נושאים, חדשות מסעדנות מהארץ ומהעולם ודיוור המגזין הוירטואלי "שפים ברשת".

ניתן לפרסם באתרים אלה בדרכים מגוונות וכן באמצעות שיתופי פעולה וחסויות שונות.

מדור הקייטרינג
מדור הלימודים

אינדקס הספקים של אתר שפים

למידע נוסף ולקבלת הצעות פרסום אנא מלאו את הטופס ונציגינו ישמחו לחזור אליכם בהקדם.

נמען/נים
*שם פרטי
*שם משפחה
*חברה
*טלפון 1
טלפון 2
*דואר אלקטרוני
הערות
  

 



תגובות הוספת תגובה
1.ondrej.santolik@mff.cuni.czboxtops05/12/07
2.When Playland Park wKarinthia24/05/16
3.נולמםע ןנטםעונא epson Servicemvr27/03/17
4.http://www.yeezy-shoes.orgyeezys20/05/17
5.http://www.outlettimberland.us.orgtimberland boots21/05/17
6.http://www.stephencurry-shoes.us.comstephen curry shoes27/05/17
7.http://www.michaelkors-outletonlinestore.com.comichael kors outlet02/06/17
8.http://www.nmdadidas.us.com/adidas-nmd-xr1-zebra-crossing-black-red-p-527.htmlAdidas NMD XR1 Zebra Crossing Black Red04/06/17
9.http://www.outletonlinemichaelkors.commichael kors outlet online04/06/17
10.http://jdivert.com/yeezyboostyeezy boost05/06/17
11.http://www.adidasneo.us.comadidas neo06/06/17
12.http://www.jordanshoes.ukjordan shoes08/06/17

 
 
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית